info@tekstil.si +386 (0)1 5866122
 
Moj račun

DELOVNA OBLAČILA LACUNASmo zastopnik znamke Lacuna, ki v svoji ponudbi zajema delovna in poslovna zaščitna oblačila ter zaščitna oblačila za prosti čas. Več o širokem spektru oblačil si lahko pogledate v spodnjih katalogih.


V nadaljevanju si lahko ogledate izdelke (očala, rokavice, čevlje,...) podjetja Lacuna v hrvaškem in angleškem jeziku.DELOVNA OBLAČILA PORTWESTV nadaljevanju si lahko ogledate izdelke (očala, rokavice, čevlje,...) podjetja Portwest v slovenskem jeziku.

DELOVNA OBLAČILA SOLIDASmo generalni zastopnik za Slovenijo za ekskluzivna delovna oblačila Solida. Solida so modno in kvalitetno zbrana delovna oblačila in tekstil za gospodinjstvo in zdravstvo. Solida pomeni kvaliteto in stil! Funkcionalni slogi so narejeni na podlagi dokazane nanotehnologije.

V nadaljevanju si lahko ogledate izdelke (hlače, halje, pedpasnike) podjetja Solida, v nemškem in angleškem jeziku.


 
GOSTINSTVOZ vrhunskim programom delovnih oblačil za gostinstvo Solide opremimo kuharje, natakarje in vse ostale gostince. Med delovnimi oblačili za gostinstvo najdete delovne hlače, delovne jakne, tunike, kuharske bluze, kape in vse potrebne dodatke za popoln videz v gostinstvu.

ZDRAVSTVOZ vrhunskim programom delovnih oblačil za zdravstvo opremimo zdravnike, medicinske sestre, fizioterapevte, lekarnarje, zobozdravnike. Poskrbimo za eleganco osebja toplic, domov za ostarele, bolnic ter vse do kozmetičnih in ostalih lepotnih salonov.KONTAKT

Žan Zidar
+386 (0)1 58 66 185
+386 (0)41 986 111
zan.zidar@tekstil.si
zapri Na spletnih straneh Tekstil.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.