“Nobena stvar ne naredi človeka srečnejšega kot njegovo lastno prepričanje, da je naredil najboljše, kar je mogel.” 

Mihailo Pupin

ZNAMKA STILL

Still z vami od jutra do jutra z ljubeznijo.


Still je blagovna znamka, ki vam ponuja udobne, privlačne, urejene in hkrati modne izdelke, ki vas spremljajo skozi cel dan od jutra do jutra, od jutranjega tuša z brisačo, poslovnega sestanka v elegantni obleki, sprehoda po gozdu v topli vetrovki, do sladkih sanj v pižami. Izdelke blagovne znamke Still najdete po celi Sloveniji v trgovinah skupine Tekstil.

znamka-stilDružina – Still verjame, da je družina osnova naših življenj in zato se trudi zadovoljiti vse potrebe vsake družine s široko izbiro oblačil, ki vas oblečejo od glave do peta v vsakem starostnem obdobju in v vseh letnih časih.


Dom – Doma je najlepše, s Stillom je lahko še lepše. Still vam s svojimi prti, zavesami, posteljninami in brisačami pomaga pričarati barvito domačnost in sproščenost, ki jo vsak dom potrebuje.


Udobje – Still skrbi, da so vam dostopni preprosti in udobni kroji iz prijetnih materialov, katerih kakovost se za vas nenehno izboljšuje. V njih boste lahko elegantni in tudi sproščeni v vseh trenutkih dneva.


Toplina – Still ima v svoje izdelke vtkano toplino bivanja, ki jo vsak človek potrebuje za mirno in uspešno življenje.


Sproščenost – Sproščenost in prijaznost sta del atmosfere naših trgovin, kjer vas pričakajo prijazne prodajalke z obilico razumevanja in pripravljenosti, da vam pomagajo najti prav tisto, kar potrebujete.