“Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj.” 

Lyndon B. Johnson

“Delo in pridnost so peruti, ki letijo čez reke in gorovja.” 

Johann Fischart

ZGODBA O PODJETJU

Podjetje Tekstil je uspešno ter prijazno tekstilno podjetje z več kot šestdesetletno tradicijo. V vseh teh letih se je razvilo v eno izmed največjih slovenskih trgovskih podjetij s tekstilnim blagom, ki je s svojimi maloprodajnimi trgovinami prisotno po vsej Sloveniji. Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje na tekstilnem trgu, tradicija, kakovost ter vztrajnost in ljubezen do dela in ustvarjanja.

 

Glavna dejavnost Skupine Tekstil predstavlja prodajo tekstilnega blaga; oblačil, hišnega tekstila ter izdelkov za dom in gospodinjstvo. Leta in izkušnje so nam prinesla nova znanja, prodajne poti ter nove zahteve trga. S tem smo v zadnjih letih razširili našo ponudbo s prodajo poslovnih in promocijskih daril, delovnih oblačil ter tekstila za hotelske in ostale objekte. Prodaja je osredotočena na slovensko tržišče, saj je naš glavni cilj zadovoljiti slovenskega potrošnika s široko in kvalitetno ponudbo ter dostopnim cenam.

 

Na poti razvoja in uveljavljanja smo razvili lastno blagovno znamko Still, pod katero prodajamo ženska, moška in otroška oblačila ter hišni tekstil. Zvesti kupci pa nas prepoznajo tudi po kvalitetni ponudbi blaga, prijaznosti ter urejenih prodajnih mestih po vsej Sloveniji.

 

Pomembna dejavnost podjetja pa še danes ostaja veleprodaja, saj imamo kot nekdanji največji jugoslovanski grosist na tem področju tudi največ izkušenj, s katerimi lahko samozavestno stopimo kupcu nasproti in mu pomagamo najti najboljšo rešitev za njegove potrebe.